Τι επιπλέον δυνατότητες έχω για να εμπλουτίσω το προφίλ μου;

Πέρα από την καταχώριση πληροφοριών (γενικές, επαγγελματικές, εκπαίδευση, γλώσσες) έχετε τη δυνατότητα:

  1. Nα καταχωρίσετε τους λογαριασμούς σας στα κοινωνικά δίκτυα (LinkedIn, Facebook, Twitter, Instagram), οι οποίοι θα εμφανίζονται σε προβεβλημένη θέση στην αριστερή στήλη του προφίλ σας.
  2. Να δημιουργήσετε την ενότητα «Για μένα», η οποία θα προβάλλεται σε προβεβλημένη θέση στην αριστερή στήλη του προφίλ σας με χαρακτηριστική εικόνα, βιογραφικές πληροφορίες, αγαπημένο μότο ή επάγγελμα.
  3. Να δημιουργήσετε μπάρες προβολής των δεξιοτήτων σας  για την αριστερή στήλη του προφίλ σας

Για τις παραπάνω λειτουργίες, αφού συνδεθείτε στο κοινωνικό δίκτυο, επιλέξτε αρχικά από την πάνω μαύρη μπάρα το εικονίδιο για να επισκεφθείτε το προφίλ σας. Στη συνέχεια κάντε κλικ στην εικόνα προφίλ και από το μενού που ανοίγει τις «Ρυθμίσεις προφίλ».

Αναλυτικότερα, για το καθένα:

  1. Επιλέγετε το μοβ κουμπί  και στη συνέχεια  συμπληρώνετε στη φόρμα τα προφίλ σας στα κοινωνικά δίκτυα που θέλετε να δημοσιοποιήσετε στο δίκτυο αποφοίτων και πατάτε «Αποθήκευση».
  2. Επιλέγετε «Πρόσθετα» και την ενότητα «Για μένα» και στη συνέχεια  συμπληρώνετε στη φόρμα προαιρετικά μία εικόνα, το ονοματεπώνυμό σας, το επάγγελμά σας ή μια αγαπημένη σας φράση ή οποιοδήποτε σύντομο κείμενο σχετικά με σας και κάποιες χρήσιμες βιογραφικές πληροφορίες. Στο τέλος, πατάτε «Αποθήκευση».
  3. Επιλέγετε «Πρόσθετα» και την ενότητα «Δεξιότητες». Στη συνέχεια, πατάτε το κουμπί «Προσθήκη δεξιότητας».
    • Για κάθε δεξιότητα που θέλετε να προσθέσετε συμπληρώνετε την περιγραφή της δεξιότητας (Τίτλος) το ποσοστό στο οποίο θεωρείτε ότι την κατέχετε και κάνετε κλικ στο χρώμα για να επιλέξετε το χρώμα με το οποίο επιθυμείτε να εμφανίζεται η αντίστοιχη μπάρα.
    • Αφού, προσθέσετε όλες τις δεξιότητες, πατάτε «Αποθήκευση».

 

Σας βοήθησε αυτή η απάντηση?